Soft Flora Smaksrik i sprøytepose

Når for du vår gode Soft Flora Smaksrik i en praktisk og brukervennlig sprøytepose. Soft Flora Smaksrik er laget av sunne rapsoljer og har en ekstra fyldig smak.

Porsjoensmargarin sprøytet i en liten skål

Soft Flora Smaksrik i sprøytepose for delikat servering

Porsjonsmargarin enkelt og delikat

Ved å bruke vår Soft Flora Smaksrik i sprøytepose kan du servere sunn og god margarin til gjestene dine på en delikat måte, helt uten bruk av engangsemballasje på buffeten.

Fyll et brett med små skåler. Ta posen med margarin ut av kjøl og sprøyt opp ønsket mengde i hver skål og sett brettet på buffeten.

Tips! Fyll gjerne opp flere brett av gangen, når du har litt ekstra tid. Sett brettene i en tralle eller lignende inne på kjøl. Ta ut ett og ett brett ved behov.

Trefjøl med friske grønnsaker rundt og Spft Flora Smaksrikmargarin i pose

Påsmurt til mange raskt og enkelt

Ved å bruke Soft Flora Smaksrik i sprøytepose når du skal smøre baguetter og sandwicher går jobben litt raskere og blir litt morsommere.

Bruk gjerne Soft Flora Smaksrik i sprøytepose når du skal lage påsmurt til mange. Det gjør smøringen enkel og effektiv. Sprøyt opp ønsket mengde på hver skive eller i hver baguette, ta en smørekniv og smør utover. Sprøyteposen gjør det enkelt å fordele mengde og gir lite søl.

Påsmurt raskt og enkelt med Soft Flora Smaksrik i sprøytepose

Soft Flora Smaksrik sprøytes ut av pose i små skåler på et brett

Slik bruker du Soft Flora Smaksrik i sprøytepose

Nyheter

Her er våre nyheter