Storhusholdningsbransjen har også ansvar for folkehelsen!

Ett daglig måltid på kantinen representerer ca. 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag! Det er klart at det har en stor betydning for "Helse Norge" hva du tilbyr gjestene dine!

Det påvises stadig hvor viktig riktig kosthold er for helsen. Vi som jobber i storhusholdning har påtatt oss et stor ansvar ved å lage mat til andre. Det forplikter ikke bare til å lage velsmakende mat som gleder her og nå. Vi har faktisk også en stor forpliktelse for å lage mat som bidrar positivt til folks helse.

Å lage god mat som også er fristende og sunn til nytelse for gjesten din er ikke noe hokus pokus! Det krever litt mer bevissthet rundt ingrediensene du bruker.  Vi har mye kunnskaper om dette. Følg våre gode råd og du er langt på vei til et bedre tilbud som vil glede gjestene dine!

Vi påstår at sunn mat fint kan være full av nytelse. Det ene utelukker ikke det andre. Mills Proff Partner er en av Norges største leverandører av sunn mat til storhusholdning. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg og gi deg gode tips for hvordan du enkelt kan sikre at maten du lager og servere, ikke bare smaker godt, men også gjør godt for gjestene dine.

Det forventes av de som har dette som sitt fagfelt har grunnleggende kunnskap om ernæring og tar ansvar for å tilby sine gjester sunnere mat – så spill på lag med oss og bidra til å gjøre Norge sunnere!

Fisk og Delikat bulgursalat