Vita hjertego' med gunstig effekt på kolesterolnivået

Ett daglig måltid i kantinen representerer cirka 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag!

Produktkategorier
Vita hjertego’-produktene finnes i kategoriene:

  • margarin
  • olje
  • majones
  • leverpostei
  • brød/ bakervarer
  • ystet/ modnet pålegg
  • Frokostblandinger

Det jobbes kontinuerlig med nye produkter og flere gode nyheter for en sunnere livsstil vil snart komme på markedet.

Det er kun råvarer av beste kvalitet som benyttes i Vita hjertego’-serien og produktene er hovedsakelig basert på raps- og solsikkeolje.

Det er den unike fettsyresammensetningen som er hemmeligheten bak Vita hjertego’ sin kolesterolgunstige effekt. Produktene inneholder svært lite av de kolesteroløkende mettede fettsyrene og mye av de kolesterolreduserende flerumettede fettsyrene. Solsikkeolje bidrar med et høyt naturlig innhold av vitamin E.

I noen av Vita hjertego’-produktene benyttes også andre ingredienser med dokumentert effekt på kolesterolet som:

  • soyaprotein
  • betaglukan
  • plantesteroler

Det kan gjennom flere kostforsøk dokumenteres at det fettet som finnes i Vita hjertego’-produktene er gunstig for kolesterolet.

Mills Proff Partner kokker

Kokker med fokus på hjertesunn mat

Flere Flere og flere kokker er blitt oppmerksomme på at gjestene ønsker større utvalg av hjertesunn mat, også når de spiser utenfor hjemmet. Folk flest har fått betydlig mer kunnskaper om hvor viktig maten de spiser er for å holde seg friske og sunne.

Det ligger mange muligheter for de spisestedene som skaffer seg kunnskap om hva som gjør maten sunnere, hvordan man tilbereder sunnere mat og ikke minst om hvordan man synliggjør for gjestene at det finnes sunne alternativere på menyen.

I tillegg til at det ligger store muligheter for økt omsetning og mer lojale gjester for det enkelte spisested, har også bransjen som sådan et betydelig ansvar for å tilby folk sunnere alternativer. Ett daglig måltid på kantinen representerer ca. 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag! Det er klart at det har en stor betydning for «Helse Norge» hva du tilbyr gjestene dine!

Kokker Mills Proff Partner

Kunnskapsdeling

Vi påstår at sunn mat fint kan være full av nytelse. Det ene utelukker ikke det andre. Mills Proff Partner er en av Norges største leverandører av sunn mat til storhusholdning. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg og gi deg gode tips for hvordan du enkelt kan sikre at maten du lager og servere, ikke bare smaker godt, men også gjør godt for gjestene dine.

Å lage god mat som også er fristende og sunn til nytelse for gjesten din er ikke noe hokus pokus! Følg våre gode råd og du er langt på vei til et bedre tilbud som vil glede gjestene dine!