Ernæring og matglede

Bakerlandslagets fristelser – Brioche, formkake og wienerbakst

Her er del 2 av bakverkene Ivar Bakke og Nikolai Meling tok en mer enn hederlig bronsje med i Iba-UIBC-Cup* for bakere i Munchen 15-17 september. Konkurransens tema var "Universet" og dette er deres bidrag til søte bakverk. De fristende bildene av det de leverte i konkurranse er tatt av fotograf Jon Are Berg Jacobsen.
* UIBC = Union of Bakers and Confectioners

Bakerlandslagets Fristelser – Kuvertbrød og Kanapeer

Det norske bakerlandslaget representert ved Ivar Bakke og Nikolai Meling tok en mer enn hederlig bronsje i Iba-UIBC-Cup* for bakere i Munchen 15-17 september. Konkurransens tema var "Universet" og det skulle leveres bakverk i flere kategorier. Her er deres bidrag på kuvertbrød og kanapeer som er litt utenom det vanlige.
Melange sponser gutta og vi har fått tilgang på lekre bilder av det de leverte i konkurransen.
Bildene er tatt av fotograf Jon Are Berg Jacobsen.
* UIBC = Union of Bakers and Confectioners

Månedens kokkeknep: 5 tips til effektiv frokostservering

Frokosten på Scandic Byparken skal selvsagt være topp kvalitet. Enda bedre er det om frokostserveringen også er effektiv og med minst mulig matsvinn. Her er kjøkkensjef Kenneth Koldens beste triks.

Slik lager du den ultimate julebuffeten i kantinen

Julen nærmer seg med stormskritt, og over det ganske land begynner julestemningen å komme på plass. Bidra til å skape god julestemning ved å lage en uforglemmelig julebuffet i kantinen! Gode tips og råd får du her.

Månedens kokkeknep: Skrelletriksene du ikke klarer deg uten

Noen grønnsaker og frukter er vanskeligere å skrelle enn andre. Her får du tre geniale skrelletriks som sparer deg både for tid og unødvendig matavfall på kjøkkenet.

8 kjappe med månedens kokk – Miriam Østvik Jenssen

Hun har ryddet opp med Hellstrøm og serverer daglig gjester som ikke har valgt å spise der selv. Her kan du bli bedre kjent med månedens kokk, Miriam Østvik Jenssen.

Slik bevarer du næringsinnholdet i grønnsakene

Hvordan grønnsaker oppbevares og tilberedes har stor betydning for næringsinnholdet. Sjekk disse serveringstipsene for mest mulig næringsrike grønnsaker.

Triksene som gjør det enklere å skrelle egg

I vår komplette guide til eggkoking får du tipsene som gjør deg til en mester til å koke egg og sørger for at du får egg som er enkle å skrelle. Det sparer både deg og gjestene dine for verdifull tid.

Vita Hjertego’ et hjertevennlig valg

Vita Hjertego' er en egen produktserie som består av produkter som inneholder mye av de kolesterolreduserende flerumettede fettsyrene. Ved å bytte ut mettet fett med umettet fett vil en kunne oppnå gunstig effekt på kolesterolet. Et godt kosthold med Vita Hjertego' er bra for hjerter i alle aldre.

Porsjoensmargarin sprøytet i en liten skål

Soft Flora Smaksrik i sprøytepose

Når for du vår gode Soft Flora Smaksrik i en praktisk og brukervennlig sprøytepose. Soft Flora Smaksrik er laget av sunne rapsoljer og har en ekstra fyldig smak.

Mills_Proff_Partner_sild_familie

Sild på nytt vis

Sild er lettvint og effektivt å servere til mange, og en fantastisk norsk råvare å sette på bordet! Både på buffet, som smårett eller en liten forrett, eksperimenter deg frem med nye smaker og kombinasjoner. Sild er et helt hav av muligheter!

Nøkkelhullsmerket

Myndighetene i Norge, Sverige og Danmark har valgt Nøkkelhullet som symbol på sunnere matvarer.

Hva er Quinoa?

Quinoa er noe helt nytt for mange i Norge. Mange vet at Quinoa er sunt, men mange lurer også på hva Quinoa egentlig er. Hva kan det brukes til og hva er det som er så bra med Quinoa?

PRODUKTER TIL NÆRINGSMIDDELINDUSTRIEN

Produkter til næringsmiddelindustrien

Vi leverer en rekke spesialprodukter til næringsmiddelindustrien. Produktenes egenskaper og emballasjer, enten det er bakemargariner, stekefett eller smøremargariner, tilpasses kundenes utstyr og resepter.

Om fett og kolesterol

Kolesterol er et fettstoff som er viktig for mange av kroppens funksjoner.

Soft Flora smeltet margarin

Hvordan lages margarin?

Margarin lages i en prosess som er mye brukt i matverdenen, nemlig emulsjon.

Fisk og Delikat bulgursalat

Næringsinnhold

Kroppen trenger en god balanse av mange viktige næringsstoffer for å vokse riktig og holde seg sunn og frisk gjennom hele livet.

Helseutfordringene

Stadig flere blir overvektige i verden. Dette gjelder også i Norge.

Brødskive med margarin

Myter om margarin

Det finnes mange påstander og myter om fett og margarin. Vi har samlet 10 av de vanligste påstandene og misforståelsene, og gitt en forklaring på hver og en av dem.

Hva er Hjertego’ Matglede

Matglede er viktig for livskvaliteten, og sunnhet og matglede kommer på ingen måte i konflikt med hverandre. Det er like gjerne to sider av samme sak!

Kokker Mills Proff Partner

Storhusholdningsbransjen har også ansvar for folkehelsen!

Ett daglig måltid på kantinen representerer ca. 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag! Det er klart at det har en stor betydning for "Helse Norge" hva du tilbyr gjestene dine!

Vita musli

Vita hjertego’ med gunstig effekt på kolesterolnivået

Ett daglig måltid i kantinen representerer cirka 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag!

Hjerte

Hjerte- og karsykdommer

Hjerte- og karsykdommer er en samlebetegnelse for sykdommer som oppstår i hjertet og blodårene (blodpropp, angina, hjerteslag og hjerneslag).