Mills Proff Partners Brosjyremateriell

Alle som lager mat til andre har et stort ansvar også for andres helse. Gjennom vårt brosjyremateriell ønsker vi å spre kunnskap om nettopp sunn matglede. Det er ikke så mye som skal til for å endre en oppskrift til litt sunnere og det helt uten at det går ut over matgleden! I materiellet vi lager håper vi du finne mye inspirasjon til nye måter både å lage og presentere mat så dine gjester blir fornøyde og lojale til akkurat ditt spisested.

Dekortips til sjokoladekake - illustrasjon

Dekortips – Slik pynter proffene sjokoladekake

Vi fikk hjelp av to landslagskonditorer til å dele sine beste dekortips med oss. Gjestene dine vil "spise" sjokladekaken før de har tatt en eneste bit. Alle de gode tipsene finner du i kompendiet her

Mills Miljøtiltak illustrasjonsfoto

Hva gjør vi i Mills for bærekraft? En liten oversikt

Dette er en enkel oversikt over hovedpunktene i hvilke tiltak vi gjør på bærekraft i Mills. Kanskje du finner noen tiltak her som du kan tilpasse og innføre i din storkjøkkendrift

Mills Basemajones illustrasjon dressingtips

MILL Basemajones – EN majones, mange smaker

Lag din egen magiske majones. Mills Basemajones er et suverent utgangspunkt for din egne signaturdressing enten du skal servere den på en salat eller burger. I denne lille foldere har vi satt sammen 8 forslag med Mills Basemajones kombinert med spennede smaker. Bare for å sette deg igang. God fonøyelse!

Mills Bærekraftrapport 2020

Her finner du hele Mills' bærekraftrapport for 2020

Mills Proff Partner Produktkatalogen illustrasjonsfoto

Mills Proff Partner Produktkatalogen

I vår produktkatalog finnes alle produktene i vårt sortiment til Storkjøkken. Katalogen oppdateres i forbindelse med to lanseringsvinduer; medio februar og medio september. Her finner du alle varenummer, enhetsopplysninger og EPDnr - strekkode om du ønsker å scanne produktet for videre bestilling fra din grossist. Fakta om ingredienser, næringsinnhold og allergener finnes på nettsidene våre eller på matinfo.no. Du finner også linker til mye spennende inspirasjonsmateriell. Linken her fører til en PDF av katalogen.

Rydbergs trøffelmajones illustrasjonsbilde brosjyre

NYHET! Rydbergs Trøffelmajones

Rydbergs Trøffelmajones er en kremet og rund majones med en luksuriøs smak av trøffel. Vel verdt å prøve til burgeren og fries.

Nyheter høsten 2021 illustrasjonsfoto

Nyheter høsten 2021

Denne høsten lanserer vi 6 spennende nyheter til menyen. To Mills majoneser, Peppermajones og Srirachamajones, begge 900g sprøytepose, to Plantego' hummuser i 2,5 kg boks og to serveringsklare Plantego' måltidssalater, Meksikansk linse- og bønnesalat og Asiatisk Quinoasalat.

Prioritert sortiment kuvertprodukter

Prioritert sortiment margarin – mindre emballasjer

Prioritert sortiment Mills produkter