Mills Proff Partners Brosjyremateriell

Alle som lager mat til andre har et stort ansvar også for andres helse. Gjennom vårt brosjyremateriell ønsker vi å spre kunnskap om nettopp sunn matglede. Det er ikke så mye som skal til for å endre en oppskrift til litt sunnere og det helt uten at det går ut over matgleden! I materiellet vi lager håper vi du finne mye inspirasjon til nye måter både å lage og presentere mat så dine gjester blir fornøyde og lojale til akkurat ditt spisested.

Brainfood

Brainfood

Med
Brainfood konseptet ønsker vi å gi deg inspirasjon til temadager med sunn
og bærekraftig mat, med særlig omtanke for gjester som skal opprettholde fokus
og konsentrasjon gjennom en lang arbeidsdag.
Oppskriftene i dette kompendiet er alle sammen kvalitetssikret av
ernæringsekspertene i Mills nettopp med tanke på at dette er god «hjernemat».
Her kan du plukke og mikse de rettene du ønsker til din servering.

Brainfood Allergenkort

BRAINFOOD Bestillingsliste

BRAINFOOD Intranettplakat

Brainfood Oppslagsplakat

Dansk lunsj

Med to dyktige danske kokker i staben har vi laget et kompendie med klassiske danske smørbrød. En skikkelig smørbrød lunsj som kan få smilet frem hos gjestene dine. Last ned denne brosjyren, så finner du oppskrifter og tips til en skikkelig Dansk smørbrød meny

Dekortips – Slik pynter proffene sjokoladekake

Vi fikk hjelp av to landslagskonditorer til å dele sine beste dekortips med oss. Gjestene dine vil "spise" sjokladekaken før de har tatt en eneste bit. Alle de gode tipsene finner du i kompendiet her

Havets sølv

Historien om sild handler ikke bare om mat, men er en eventyrlig historie om kystkultur, tradisjonelt fiske, råvarekunnskaper og nytelse. Sild er en delikatesse som har lange tradisjoner i det nordiske kjøkkenet, og en råvare som har et enormt potensiale. Sammen med Kulinariske Akademi har Mills Proff Partner utviklet flere helt nye smakfulle sildvarianter. I denne brosjyren kan du lese mer om våre nye varianter, sild generelt og få inspirasjon til serveringsløsninger.

Mills Ekte Majones

Hele Norges Mills majones

Vi har gjennomført en større endring på våre majonesbøtter. Endringene gir mer effektiv transport og stabling på kjøl. I brosjyren finner du flere spennende oppskrifter som kan brukes som inspirasjon.

Slik gjør vi det

Hva gjør vi i Mills for bærekraft? En liten oversikt

Dette er en enkel oversikt over hovedpunktene i hvilke tiltak vi gjør på bærekraft i Mills. Kanskje du finner noen tiltak her som du kan tilpasse og innføre i din storkjøkkendrift

Mersmak Mills storhusholdning

MERSMAK – tilbehørskonsept

Smak på uttrykket "MERSMAK". Det gir kun gode assosiasjoner. Det smaker faktisk godt. Nå har vi utviklet og lansert tilbehørskonseptet MERSMAK. Vi har funnet frem et utvalg av våre produkter og laget tips og oppskrifter. Slik at du enkelt kan servere dine gjester mat som gir dem lyst på mer. Rett og slett; gi dem mye MERSMAK.

MERSMAK HÅNDMAT

Del 2 i vårt MERSMAK - konsept tar for seg HÅNDMAT. Enkelt å tilberede, servere og spise. HÅNDMAT kan varieres i det uendelige også. Her tar vi for oss TOAST, BLINGS, LUNSJBRØD og WRAPS. Vi har også tatt med alternativer for vegetarianere og allergikere. Hele brosjyren kan du lese her

MILL Basemajones – EN majones, mange smaker

Lag din egen magiske majones. Mills Basemajones er et suverent utgangspunkt for din egne signaturdressing enten du skal servere den på en salat eller burger. I denne lille foldere har vi satt sammen 8 forslag med Mills Basemajones kombinert med spennede smaker. Bare for å sette deg igang. God fonøyelse!

Bærekraftrapport 2019

Mills Bærekraftrapport 2019

Her finner du hele Mills' bærekraftrapport for 2019

Mills Proff Partner Produktkatalogen 2021

I vår produktkatalog finnes alle produktene i vårt sortiment til Storkjøkken. Katalogen oppdateres i forbindelse med to lanseringsvinduer; medio februar og medio september. Her finner du alle varenummer, enhetsopplysninger og EPDnr - strekkode om du ønsker å scanne produktet for videre bestilling fra din grossist. Fakta om ingredienser, næringsinnhold og allergener finnes på nettsidene våre eller på matinfo.no. Linken her fører til en PDF.

NYHET! Delikat Havre og rødbet med knutekål – en ny måltidssalat

Med Delikat Havre og rødbet med knutekål lanserer vi den syvende salaten i vår serie med måltidssalater. I denne brosjyren finner du ikke bare serveringsforslag på vår anvendelige og fargerike nykommer. Vi har også tatt med mange gode tips på resten av måltidssalatene. Bruk de som de er eller slipp kreativiteten på kjøkkenet ditt løs.

NYHET! Rydbergs Trøffelmajones

Plantebasert mat med smak av Midtøsten

Du tenker kanskje at mat fra Midtøsten er fremmed og komplisert å lage? Sannheten er at mat fra Midtøsten ofte består av få råvarer og er ganske enkel å lage. I denne brosjyren kan du finne tips og oppskrifter som kan gjøre det enklere for deg å servere nyskapende, spennende og smaksrik plantebasert mat til gjestene dine. Brosjyren inneholder noen nye og spennende produkter sommer kommer nå i mai 2021.

Prioritert sortiment Delikat salater

Prioritert sortiment kuvertprodukter

Prioritert sortiment margarin – mindre emballasjer

Prioritert sortiment Mills produkter

Prioritert sortiment tilbehør og pålegg