Delikat Ingefærsild med Wakamesalat – I Storform

Enkelt
10 min.
Enklere kan det nesten ikke bli å servere sild på en ny og spennende måte. Delikat Ingefærsild på Wakamesalat er en flott liten startrett på buffeten
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Wakametang kjøpes fryst. Den er klar til servering etter tining.

Legg opp wakametangen som små «åskammer» på gastronormbrettet. Her har vi laget tre slike i lengderetningen av brettet, det gir et apettitelig uttrykk og det er lett for gjesten å forsyne seg.

Sil av laken på Delikat Ingefærsild. Legg den avsilte blandingen av sild, løk og ingefær på de knallgrønne «åskammene»

Dryss over sesamfrø.

Denne retten serveres kald/avkjølt.

TIPS: Sett gjerne frem en flaske soyasaus ved siden av, det smaker godt til.

 

Ingredienser

Produkter i oppskriften

Delikat Ingefærsild 1250g

Delikat Ingefærsild 2 x 1250 g