Focaccia bakt med Delikat Quinoasalat

Enkelt
150 min.
Delikat Quinoasalat bidrar med både smak og saftighet i denne focacciaen.
Serveres for seg, kanskje med en god dipp,
som kuvertbrød f.eks til tapas, eller ved siden av supper og salater. Oppskriften er tilpasset 1/1 Gastronorm
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland 2200 gram Focaccia grunndeig og 750 gram Delikat Quinoasalat lett sammen.

    Smør en 1/1 gastronormform med 150g Flora Premium.

    Trykk deigblandingen utover til den fyller formen og vend den i oljen.

    Stikk ut til brytebrød med plastskrape, slik at oljen kommer ned i snittet.

    La hvile i 60 minutter.

    Topping: Pizzakrydder og havsalt. Trykk groper i deigen. Etterhev i 30 minutter

    Stek:  220 grader i 35 minutter

Lignende oppskrifter

Focaccia – Grunndeig

Enkelt
min.

Focaccia bakt med Delikat Bønnesalat

Enkelt
150 min.

Focaccia bakt med Delikat Salsa

Enkelt
150 min.