Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Shakshouka med Mills Salsa

Enkel
0
0

Ingredienser

18 porsjon

1500 g paprika – strimlet
1500 g Mills Salsa 2,5 kg
500 g vann
18 stk egg

Til steking

Flytende Melange med smør 4 x 2 ltr

Produkter i oppskriften

Mills Salsa produktfoto
Mills Salsa 2,5 kg
EPDnr: 6 325 831 
Mills Salsa er en fersk salsa. Den inneholder rikelig med t…
Les mer

Slik gjør du

1. Fres paprika i en panne med litt Flytende Melange, til den mykner. Tilsett Mills Salsa og vann og kok opp. Slå det hele over i en gastronormform og jevn det utover. Lag 3 x 6 små fordypninger slik at du kan knekke 18 egg oppi små «kulper» i paprika -tomatgryten. Sett hele formen i ovnen på 150 °C i ca 10-20 minutter. Server straks.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.