
Wrap med kylling og havre- rødbetsalat
Wrap med kylling og havre- rødbetsalat er også inkludert i vår BRAINFOOD-meny
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Stek kyllingstrimler i panne med melange og kyllingkrydder, smak til og avkjøl.
(Alternativt kan man bruke kylling salatkjøtt naturell og smake til med krydderet) -
Vask og rens grønnkålen.
-
Kutt paprika i strimler.
-
Spre Tortillaene utover en benk og smør Havre & Rødbetesalaten utover.
La det være igjen tortilla uten salat ca 2-3 cm inn nede og på sidene. -
Legg på grønnkål, strimlet paprika og kylling.
-
Topp med currymajones.
-
Rull sammen til en wrap og pakk i wrapspapir.
Del gjerne wrappen skrått på midten for en appetittvekkende presentasjon.
Antall porsjoner:
- 1000 g Plantego Havre og rødbetsalat med knutekål
- 500 g kyllingstrimler
- 5 g kyllingkrydder
- 250 g grønnkål
- 200 g rød paprika
- 200 g Mills Sandwichmajones Yellow Curry 5x900 g
- 10 stk Santa Maria tortilla 12 "
- Melange Margarin 12 x 1 kg