Hummusburger på Plantego’ Paprikahummus
Vegetaralternativer blir stadig mer etterspurt. Har du hamburgere på menyen kan denne hummusburgeren være et godt altenativ til de av kundene dine som ønsker en skikkelig «veggiburger». Vi har basert den på vår Plantego’ paprikahummus.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Finhakk løk, hvitløk, chili, persille og koriander.
2. Rør sammen kikertmel og hummus til en jevn masse.
3. Tilsett de finhakkede grønnsakene
4. Smak til med spisskummin, salt og pepper
5. Rør alt godt sammen før du setter den kjølig og lar den «hvile» i minimum en time, gjerne natten over slik at alle smakene utvikler seg og massen blir fast og enkel å jobbe med.
6. Form passe store burgere av massen (denne oppskriften gir rundt 6 burgere a 100g)
7. Burgerene stekes på pannen i olje på middels varme til de er gyldenbrune