Prøv ett av våre konsepter

Blings med Hønsesalat
Blings med Hønsesalat

Dansk lunsj

Tid for kos og hygge? Hva med å invitere til en vaskekte dansk lunsj? Her får du de danske kokkenes autentiske oppskrifter, slik at du kan lage lunsjen akkurat slik de gjør i Danmark. Kanskje blir det lun leverpostei til lunsj på menyen?

Slik lager du dansk lunsj

Brainfood

Dette er en samling oppskrifter og tips for deg som skal servere gjester som trenger å holde fokus og konsentrasjon gjennom en lang arbeidsdag. Perfekt for deg som har ansvar for kantinen på en skole eller et kontor. Her bugner det av farger, grønne smoothies og sunne råvarer.

Se alle Brainfood-tipsene her

Smaken av Midtøsten

Smaker fra Midtøsten er i vinden som aldri før. I dette kjøkkenet brukes det mye grønnsaker, mens kjøtt og fisk er gjerne en bonus. Sunt og godt for de du skal servere, og bra økonomi for kjøkkenet.  Hva med å prøve falafel med en deilig paprikahummus?

Se flere oppskrifter inspirert av Midtøsten

Sild - havets sølv

Sild er en delikatesse som har lange tradisjoner i det nordiske kjøkkenet, og er en råvare som har et enormt potensiale. Sett den på menyen

Silda er havets sølv - sett den på menyen
Digg Påsmurt illustrasjonsfoto

Digg Påsmurt - Masse ideer til fristende håndmat

I dette kompendiet har vi satt sammen endel tips til tradisjonelle og nye smørbrød, sandwicher, wraps, baguetter og toast. Kanskje finner du på en ny bestselger til menyen din?

Digg påsmurt
3 burgere og 5 majoneser

Heftige smaker på burgere

Her finner du oppskrifter vi håper kan inspirere deg til å lage din beste kjøtt-, kylling-, vegetar- eller fiskeburgere.Sett heftige smaker på burgerne dine.

Sett burgere med heftige smaker på menyen
Forside posteigarnityrkompendie

Litt utenom det vanlige posteigarnityrer

Syltede agurker og rødbeter til postei er fast følge. Men, det er ikke det eneste som passer godt. Her har vi samlet 14 litt anderledes posteigarnityrer

Litt utenom det vanlige posteigarnityrer
Taco illustrasjonsfoto orange bakgrunn

Meksikansk vegetar

Ønsker du et vegetabilsk alternativ til tacokjøttdeigen? Det er enkelt med vår meksikanske linse-  og bønnesalat. Her har vi samlet dette og flere tips til vegetarretter

Meksikansk vegetar
Ett produkt, mange muligheter. 5 retter på et bilde

Ett produkt = Mange muligheter

Noen produkter kan det være veldig greit å ha på lager når det skulle oppstå uforutsette situasjoner. Plantego’ gryn og bønnesalater er klare til bruk, de kan serveres varme og kalde. Salatene kan kombineres med det meste.

Ett produkt = Mange muligheter
Afternoon Tea illustrasjon

Afternoon Tea - en britisk tradisjon du kan ha glede av

Det er noe fasjonabelt over en ekte tradisjonell Afternoon Tea, men det går selvsagt fint å leke med det tradisjonelle også.Det går fint å velge blant elementene som utgjør denne tradisjonen og tilpasse til din egen servering.  Gjør det gjerne til  en artig temadag

Afternoon Tea
Bland & Server illustrasjonsbilde

Bland & Server - en enkel vei til mange smaker og retter

Med «Bland & server» har vi prøvd å gjøre det så enkelt som mulig for deg å benytte produktene våre på flere retter ved å tilsette ekstra råvarer. Bruk de som det står her, eller bruk forslagene til inspirasjon for egne retter.

Bland & server