Om Mills Proff Partner

Mills storhusholdningsavdeling er en av de mest betydningsfulle matleverandørene på det profesjonelle storhusholdningsmarkedet her i landet og har vært det i generasjoner. Våre kunder opererer innenfor områdene HoReCa (hotell, restaurant, catering), KBS (kiosk, bensin og service) og industrisektoren.

Navnet signaliserer en hel del

Mills Proff Partner skal være ledende både når det gjelder: fagkunnskap, nytenkning og konseptutvikling. Vi står selvsagt til din tjeneste både med produktinformasjon, resepttips eller spesielt tilrettelagte aktiviteter på ditt serveringsted.

Det store produktutvalget presenteres under kjente merker som: Melange, Mills, Delikat, Soft Flora og Vita Hjertego’. Felles for alle produktene er at de kan hjelpe deg med å skape sunn matglede i ditt kjøkken og for dine gjester.

Du finner ytterligere informasjon her på nettsiden, men nøl ikke med å ta kontakt dersom du savner svar på dine spørsmål!

 

 

 
 

Kokker som woker

Mills vil bidra til et sunnere Norge!

Forretningsområder

Visste du at Mills-produkter selges i både dagligvarebutikker, til hotell, restaurant og catering, samt eksporteres til utlandet? Mills er delt opp i ulike forretningsområder avhengig av hvilke kunder man leverer til:

Dagligvare

De tre norske dagligvaregrupperingene:

  • Norgesgruppen
  • COOP
  • Rema

 

Storhusholdning

Bransjen er delt inn i følgende forretningsområder:

  • HoReCa (hotell, restaurant og catering)
  • KBS (kiosk, bensin og service)
  • industrisektoren

Storhusholdning og industri blir betjent av Mills Proff Partner.

Eksport

Våre norskproduserte produkter finner også veien ut over våre landegrenser. Våre viktigste markeder er i Sverige, Haiti, Singapore og på Kanariøyene. Våre største eksportprodukter er margarin og majones.

Noen av merkene vi eksporterer selges ikke i Norge, selv om Marianne margarin også ble solgt på det norske markedet tilbake på 60-tallet. Andre store merker er Mills, Milda, Arctic Fjord (tilsvarer Havbris i Norge), og La Nina. Sistnevnte eksporteres til Kanariøyene der La Nina i dag er en av de ledende margarinmerkene.

Vi jobber gjennom lokale distributører i hvert enkelt land, både mot storkjøkken- og dagligvaremarkedet, for å sikre god og stadig bredere distribusjon. Hva skulle vel alle trofaste og sultne nordmenn på lang solferie i Spania gjort uten lokal tilgang til Mills Majones?