Navnet signaliserer en hel del

Mills Proff Partner skal være ledende både når det gjelder: fagkunnskap, nytenkning og konseptutvikling. Vi står selvsagt til din tjeneste både med produktinformasjon, resepttips eller spesielt tilrettelagte aktiviteter på ditt serveringsted.

Det store produktutvalget presenteres under kjente merker som: Melange, Mills, Delikat, Soft Flora og Vita hjertego’. Felles for alle produktene er at de kan hjelpe deg med å skape sunn matglede i ditt kjøkken og for dine gjester.

Du finner ytterligere informasjon her på nettsiden, men nøl ikke med å ta kontakt dersom du savner svar på dine spørsmål!

to kokker snakker sammen på et storhusholdningsskjøkken

Forretningsområder

Visste du at Mills-produkter selges i både dagligvarebutikker, til hotell, restaurant og catering, samt eksporteres til utlandet? Mills er delt opp i ulike forretningsområder avhengig av hvilke kunder man leverer til:

Dagligvare

De tre norske dagligvaregrupperingene:

  • Norgesgruppen
  • COOP
  • Rema

Storhusholdning

Bransjen er delt inn i følgende forretningsområder:

  • HoReCa (hotell, restaurant og catering)
  • KBS (kiosk, bensin og service)
  • industrisektoren

Storhusholdning og industri blir betjent av Mills Proff Partner.

Eksport

Våre norskproduserte produkter finner også veien ut over våre landegrenser. Våre viktigste markeder er i Sverige, Haiti, Singapore og på Kanariøyene. Våre største eksportprodukter er margarin og majones.

Noen av merkene vi eksporterer selges ikke i Norge, selv om Marianne margarin også ble solgt på det norske markedet tilbake på 60-tallet. Andre store merker er Mills, Milda, Arctic Fjord (tilsvarer Havbris i Norge), og La Nina. Sistnevnte eksporteres til Kanariøyene der La Nina i dag er en av de ledende margarinmerkene.

Vi jobber gjennom lokale distributører i hvert enkelt land, både mot storkjøkken- og dagligvaremarkedet, for å sikre god og stadig bredere distribusjon. Hva skulle vel alle trofaste og sultne nordmenn på lang solferie i Spania gjort uten lokal tilgang til Mills Majones?