Kveitefilet servert på Plantego’ bønnesalat
Enkel
Ulf Inge Vien sin «månedens kokk – oppskrift» er en rett han har satt på menyen på Slobrua. Kjempegod og enkel. Rett og slett en fin måte å sette fisk som vil glede gjestene dine på menyen.
Ingredienser
4 porsjon
800 g kveitefilet
600 g kokt potet
vårløk etter smak
cherrytomat etter smak
Hvitvinssaus
2 stk sjalottløk
3 dl fiskekraft
2 dl tørr hvitvin
1.5 dl kremfløte
1 ts maizena
0.5 ts sitronsaft
salt
pepper
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer