Krydderbakt blomkål med karrimajones
Kryddebakt blomkål. Dette er en enkel måte å tilberede blomkål på. Det ferdige resultatet kan settes i salatbuffeten eller serveres som et tilbehør. Fungerer dette for deg kan du gjerne vende andre grønnsaker, som f.eks gulrøtter og brokkoli, i majones og krydder. Denne porsjonen rekker til ca 30 personer.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1. Bland alt unntatt blomkål, kapers og urter.
2. Gni blomkålen godt inn med blandingen og spre blomkålen deretter utover i en gastronormform.
3. Bak på 200°C i ca 15 minutter. Ta den ut av ovnen og dryss over kapers og urter rett før servering. Du kan fint bruke urter av ulike typer, samt spinat, løk eller annet du synes smaker godt.
4. Ta den ut av ovnen og dryss over kapers og urter rett før servering. Det smaker også godt med urter av ulike typer, samt spinat, løk eller annet du synes smaker godt.
Tips!
Denne fremgangsmåten kan brukes på ulike typer grønnsaker som brokkoli, gulerøtter osv. Andel majones er viktig for å få de andre krydderne til å feste seg på grønnsakene. Her har vi brukt persille og karse på toppen, men bruk det du har. Her er det bare å prøve seg frem!