
Byggotto med kveite og rødbeter
Plantego’ Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett. Kveita som er tilbehør i denne oppskriften har vi brukt et smart kokkeknep på. Den er penslet med majones, noe som sikrer saftighet og at fileten ikke setter seg fast på grillristen.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Slik gjør du
1. Ha byggrynssalat i en kjele med litt vann og varm opp forsiktig.
2. Tilsett parmesan, creme fraiche, persille og sjalottløk
3. Kok rødbetene i kyllingkraften, ta de ut, reduser laken og tilsett appelsinsaft og sukker. Kok det inn til ca halvparten og tilsett Olivero. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Jevnes med litt maisenna om behov.
4. Pensle fisken med majones. Grill den i grillen eller i en grillpanne.
Majones er et smart knep for at fisken ikke skal sette seg fast på grillribbene.
5. Ved servering varmes rødbetene fra sausekokingen og de saltbakte rødbetene i sausen. Legg byggottoen på tallerken, legg fisken oppå og dander rødbeter og saus rundt tallerkenen. Avslutt med litt urter.