Viltgryte med potetmos
Nå er det sesong for vilt og en viltgryte er perfekt for høstens servering. Enkel å lage og servere til mange. By på en litt vill lunsj, det vil garantert bli satt pris på. Her har vi brukt reinsdyrkjøtt, men annet viltkjøtt som elg og hjort kan selvsagt også brukes. TIPS: Ønsker du en billigere…
Ingredienser
Vann
Til steking
Topping
Tilbehør
Tyttebærsyltetøy
Produkter i oppskriften
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Slik gjør du
1. Brun kjøttbitene i en panne med Flytende Melange Fyll på med vann for å dekke kjøttet Tilsett en klype salt, bring til kokepunkt og skum av urenheter La koke til kjøttet er mørt Tilsett grovkuttete grønnsaker Kok videre til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt konsistens Ta kjøtt og grønnsaker ut av kraften Sil av kraften og kok inn til ca 2dl. Tilsett Vita Mat og gi dette et oppkok Jevn kraften med Maisena og ha kjøtt og grønnsaker tilbake i den. Krydre med pepper og knuste enerbær Stek soppen og dryss over gryten sammen med frisk timian rett før servering Server med Potetmos laget etter oppskriften og tyttebærsyltetøy
2.