Krydret gulrotsuppe med quinoasalat
Enkel
35 min
Selv om denne gulrotsuppen er rask og enkel å lage, er den full av gode smaker. Med varmende krydder fra Asia får du en smakfull suppe som passer perfekt til Plantego’ Quinoasalat. Quinoasalaten sørger for at suppen metter godt og kan fint fungere som et fullverdig lunsjmåltid for seg selv.
Ingredienser
10 porsjon
1.5 liter grønnsakskraft/ buljong
5 dl appelsinjuice
800 g gulrøtter
2 løk
4 fedd hvitløk
2 chili
3 ts karri
2 ts malt koriander
1 ts spisskummen
0.25 dl Flytende Melange med Smør
salt og pepper
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med Smør
EPDnr 6 116 503
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode … Les mer
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp en stor kjele med Flytende Melange.
2. Grovhakk gulrøtter, løk, hvitløk og chili.
3. Fres løk, hvitløk og chili i Flytende Melange med Smør- og Rapsolje til løken er myk.
4. Tilsett karri, malt koriander og spisskummen og stek i 1 minutt til.
5. Ha i gulrotbiter, buljong og appelsinjuice. Kok til gulrøttene er møre.
6. Mos suppen med stavmikser eller blender og smak til med salt og pepper.
7. Server suppen med Delikat Quinoasalat.