Pasta med skalldyr og Mills Aioli
Enkel
15 min
En enkel, velsmakende skalldyrsrett. Varier gjerne med de grønnsakene og skalldyrene du har tilgjengelig.
Ingredienser
1 porsjon
Tørr pasta, penne eller skruer
Paprika
Rødløk
Aspargesbønner
Reker
Krepsehaler
Salt
Pepper
Sitron
Dill
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1. Kok pasta etter anvisning på pakken. når pastaen er kokt og avsilt glaseres den med Mills Aioli
2. Paprika, rødløk og aspargesbønner wokkes/freses i panne. Krydres med salt og pepper
3. Bland pasta sammen med grønnsaker og tilsett pillede reker og krepsehaler. Legg opp i gastronormform og pynt med sitrus og dill.