Andebryst og nudelsalat
Enkel
10 min
Litt luksus med andebryst kanskje, men her kan både okse, svin og kylling brukes som gode alternativ
Ingredienser
1 porsjon
Andebryst
Nudler
Kimchee
Aspargesbiter
Finsnittet stangselleri
Finsnittet vårløk
Salat
Reddik
Produkter i oppskriften
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. Andebryst krydres og stekes rosa. Avkjøl. Kok nudler og sil av. Lag en dressing til nudlene av Kimchee base (kjøpes på flaske i asiatiske butikker) og Mills Red Mango Chili Majones som du blander med nudlene. Pass på så det ikke blir for mye dressing.
2. Lag en grønnsaksblanding av lettkokte aspargesbiter, finsnittet stangselleri og finsnittet vårløk. Bruk Mills White Aioli Majones som dressing til grønnsakene.
3. Anretning: Legg nudelsalat i bunnen på en gastronormbakk, legg på skiver av andebryst og grønnsaksblandingen.