Baguette med postei, syltet sopp og syltet løk
En baguette med postei trenger ikke være spesielt kjedelig. I denne har vi brukt vår Stryhn’s grove postei og kombinert den med syltet rødløk og syltet sopp. Husk å smøre baguetten med Olivero først for best sluttresultat.
Ingredienser
<br> grov baguette
syltet sopp
syltet rødløk
ristede pinjekjerner
frisk grønn salat
friske urter
til å pynte med
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Stryhn´s Dansk Grov Leverpostei 500g
EPDnr 5 892 005
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer
Stryhn’s dansk grov leverpostei er den norske varianten av Danmarks deside… Les mer