Bakerlandslagets Fristelser – Kuvertbrød og Kanapeer
Det norske bakerlandslaget representert ved Ivar Bakke og Nikolai Meling tok en mer enn hederlig bronsje i Iba-UIBC-Cup* for bakere i Munchen 15-17 september. Konkurransens tema var «Universet» og det skulle leveres bakverk i flere kategorier. Her er deres bidrag på kuvertbrød og kanapeer som er litt utenom det vanlige. Melange sponser gutta og vi har fått tilgang på lekre bilder av det de leverte i konkurransen. Bildene er tatt av fotograf Jon Are Berg Jacobsen. * UIBC = Union of Bakers and Confectioners
Alien Claw
Fougasse* med olivenolje, kalamata oliven og røstede valnøttern
(* Fougasse er et lite brød med fyll. Frankrikes utgave av focaccia)
Kanape-Wiener
Wienerdeig med grønn pesto og syltede paprika med ostekremfylln
Saturnburger
Briochebun, norsk elgkjøtt, barbecuesaus, aioli, norsk sylteagurk og tomat, hjertesalat og gratinert parmesan.n