
Bakt potet med Mills Havfrisk salat
Bakt potet er populært! Det er mange muligheter til å variere fyllet og hvorfor ikke fylle den med en fyldig og fristende salat med gode smaker fra havet? Perfekt som servering på buffet eller som enkeltrett.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Skyll potetene og sett dem på et stekebrett dekket med grovt salt. Saltet setter smak og hjelper med å trekke ut fukt fra potetene. Bak potetene i rundt 60 minutter på 220°C. De skal ha en kjernetemperatur på 98-100°C.
2. Snitt et kryss i toppen av potetene og gi dem et godt klem
3. Legg på en god porsjon Mills Havfrisk salat og topp med hakket rødløk, kuttet vårløk og pynt med litt urter
4. TIPS: Hele «hemmeligheten» med bakte poteter er at de faktisk skal bakes, ikke kokes. Av den grunn skal du ikke pakke potetene i folie, men bake dem i ovnen uten innpakning.
Bruk melne potetsorter. De egner seg best til baking i ovn og gir poteten den riktige, myke konsistensen.
Kommentarer