Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

BBQ Bacon og Mills Coleslaw sliders

Enkel
0
0

Ingredienser

12 porsjon

600 g bacon
12 stk minihamburgerbrød/sliderbrød
3 stk rødløk
12 ss BBQ-saus
600 g Mills Coleslaw 2,5 kg

Produkter i oppskriften

Mills Coleslaw pakningsbilde
Mills Coleslaw 2,5 kg
EPDnr: 6 324 495
Mills Coleslaw er basert på en frisk blanding av majones og …
Les mer

Slik gjør du

1. Stek baconet. Vi liker det gyllent, men ikke sprøtt. Spar på fettet i pannen for å ”riste” brødet i det.

2. ”Rist” hamburgerbrødene i baconfettet.

3. Skjær rødløken i tynne skiver.

4. Anrett BBQ-sausen på underbrødet, fulgt av skivet rødløk, en god skje med Mills Coleslaw og til sist baconet. Avslutt med litt BBQ -saus på toppen for å tilføre litt ekstra røyksmak før du topper det hele med lokket av hamburgerbrødet.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.