Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Simon Johannessens braiserte svineside med BBQ-saus, bygg og bønner

Enkel
0
0

Ingredienser

10 porsjon

Braisert svineside

2 kg svineside med ben u/svor
100 gram honning
50 gram grov sennep
2 ts salt og pepper
1 liter eplemost
4 liter vann
2 stk løk
4 stk grønne epler

Bbq-saus

0.5 liter redusert kraft
750 gram ketchup
200 gram brunt sukker
1 dl eplesidereddik
2 ts salt og pepper

Tilbehør

1 stk Plantego’ Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg

Produkter i oppskriften

Plantego' Bygg- og bønnesalat 1,5 kg pose
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø…
Les mer

Slik gjør du

1. Gni svinesiden inn med honning, sennep, salt og pepper. Legg i en dyp ildfast form og la kjøttet marinere i ca. 12 timer.

2. Del løk og eple i grove biter og legg i formen. Hell over vann og eplemost.

3. Stek under lokk på 145 grader i ca. 6 timer. Har du ekstra god tid, kan du la den ligge over natten på brett i underkant av 100 grader. Kjøttet er klart når det deler seg lett opp.

4. Kjøl ned svinesiden helt og skjær den i skiver (mot fibrene).

5. Sil kraften fra formen kjøttet har ligget i, og reduser så mye som mulig. Rør sammen kraft, ketchup, brunt sukker, eplesidereddik og kok opp. La sausen småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Avkjøl.

6. Stek eller grill skivene til de får en sprø skorpe og pensle inn med BBQ-saus.

7. Server sammen med Plantego’ Bygg og Bønner, kald eller lunet raskt i en panne.

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.