Denne salaten byr på masse smak. I tillegg til at den er en fest for øyet, som kjent er det første vi «spiser med». Klementiner gir sødme, granateple syrlighet og blåmuggosten en god salt kontrast.

Synes du det er vel dristig å legge blåmuggosten på salaten? Da kan du legge den ved siden og fortelle gjestene dine at den smaker veldig godt til.

Ingredienser

4 porsjon

250g grønnkål finsnittet
3 stk klementiner uten skall, i skiver
1 stk rødt eple i små biter
1/2 stk rødløk tynne skiver
1 – 1/2 stk granateple kjernene
Blåmuggost etter smak
Friske urter til pynt

Produkter i oppskriften

Plantego' Bygg- og bønnesalat 1,5 kg pose
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø…
Les mer

Kommentarer