Plantego’ Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett. Kveita som er tilbehør i denne oppskriften har vi brukt et smart kokkeknep på. Den er penslet med majones, noe som sikrer saftighet og at fileten ikke setter seg fast på grillristen.

Ingredienser

8 porsjon

vann
300 g revet parmesan
3 dl creme fraiche
2 ss hakket persille
100 g finhakket sjalottløk
1,6 kg kveitefilet
100 g rå rødbeter i terninger
500 g kyllingkraft
1 dl appelsinsaft
30 g sukker
sitronsaft
pepper
salt
maisenna om behov
15 stk saltbakte rødbeter
urter

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg
Olivero 2 x 2 kg boks
EPDnr 4 825 048
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et…
Les mer
Plantego' Byggrynsalat 1,5 kg pose
Plantego' Byggrynsalat 3 x 1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg…
Les mer
Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører…
Les mer