Byggotto med kveite og rødbeter
Enkel
Vår Plantego’ Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett. Kveita som er tilbehør i denne oppskriften har vi brukt et fikst kokkeknep på. Den er penslet med majones, noe som sikrer saftighet og at fileten ikke setter seg fast på grillristen.
Ingredienser
8 porsjon
vann
3 dl creme fraiche
300 g revet parmesan
100 g finhakket sjalottløk
2 ss hakket persille
15 stk saltbakte rødbeter
1,6 kg kveitefilet
100 g rå rødbeter i terninger
1 dl appelsinsaft
30 g sukker
500 g kyllingkraft
100 g brunet
sitronsaft
2 ss maisena
salt
pepper
urter
Produkter i oppskriften
Plantego' Byggrynsalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 700
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer