
Byggotto med kveite og rødbeter
Plantego’ Byggrynsalat danner et utgangspunkt for en fyldig byggotto med god smak. Den kan fint serveres som en egen vegetarrett. Kveita som er tilbehør i denne oppskriften har vi brukt et smart kokkeknep på. Den er penslet med majones, noe som sikrer saftighet og at fileten ikke setter seg fast på grillristen.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Slik gjør du
1. Ha byggrynssalat i en kjele med litt vann og varm opp forsiktig.
2. Tilsett parmesan, creme fraiche, persille og sjalottløk
3. Kok rødbetene i kyllingkraften, ta de ut, reduser laken og tilsett appelsinsaft og sukker. Kok det inn til ca halvparten og tilsett Olivero. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
4. Pensle fisken med majones. Grill den i grillen eller i en grillpanne.
Majones er et smart knep for at fisken ikke skal sette seg fast på grillribbene.
5. Ved servering varmes rødbetene fra sausekokingen og de saltbakte rødbetene i sausen. Legg byggottoen på tallerken, legg fisken oppå og dander rødbeter og saus rundt tallerkenen. Avslutt med litt urter.
6. *) Trenger du oppskrift på saltbakte rødbeter kan du finne det her