Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Eggsalat på Mills Basemajones

Enkel
5 min
0
0

Ingredienser

2 porsjon

500 g egg
200 g Mills Basemajones 9,5 kg
150 g Tyrkisk yoghurt
50 g rødløk
50 g vårløk
20 g gressløk
20 g sitronsaft
chili
sort pepper
salt

Slik gjør du

1. Hardkok egg og del i terninger Finsnitt rødløk, vårløk og gressløk Bland alle ingredienser sammen og tilsett sitronsaft Smak til med chili, kvernet sort pepper og salt

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.