Elote, eller grillet mais med digg topping, er en klassisk gatematfavoritt fra Mexico som kombinerer røkt sødme, syrlighet og et hint av chili. Perfekt som en spennende forrett, et smakfullt tilbehør – eller en uventet crowd-pleaser på sommermenyen. Ekte komfortmat og en enkel måte å bringe ekte meksikanske smaker inn på menyen.

Ingredienser

10 porsjon

10 stk Maiskolber ferdig kokt
Maldon salt

Saus

5 ss Sriracha saus
2-3 stk lime saften og skallet
10 ss smuldret fetaost
10 ss revet parmesan
Cayennepepper
Salt
Chilipulver, chiliflakes, røkt eller urøkt paprikapulver
Fersk koriander

Produkter i oppskriften

Mills Ekte majones spann Produktbilde
Mills Ekte Majones 9,5 kg
EPDnr 2 793 438
Mills Ekte Majones, den klassiske norske majonesen. Det høye…
Les mer
Mills Rapsolje 10 liter kanne
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347 Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer

Kommentarer