
Denne meksikanske retten passer perfekt til taco buffet eller som tilbehør til en meksikansk rett på menyen. I Mexico lages den med Cotijaost som er en fast, hvit, kumelksost fra byen Cotija i Mexico. Her har vi erstattet den med en myk smuldret feta ost. Godt blir det med begge deler!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Slik gjør du
1. Stek maiskorn i Flytende Melange til de er gyllenbrune. Pass på så de ikke blir brent.
2. Smak til med salt og pepper
3. Bland sammen hakket vårløk, rødløk,chili og koriander
4. Tilsett limesaften, majones, presset hvitløk og chiliflakene og rør det sammen
5. Tilsett smuldret fetaost og de stekte maiskornene og bland det godt sammene
6. Smak til med salt og pepper og justere smaken med lime og chili
7. TIPS 1: Du kan bytte ut vanlig chili med jalapeños om du ønsker
TIPS 2: Chilien blir mildere om du fjerner frøene og skyller den i vann før den skjæres opp
Kommentarer