Esquites – meksikansk maissalat

Denne meksikanske retten passer perfekt til taco buffet eller som tilbehør til en meksikansk rett på menyen. I Mexico lages den med Cotijaost som er en fast, hvit, kumelksost fra byen Cotija i Mexico. Her har vi erstattet den med en myk smuldret feta ost. Godt blir det med begge deler!

Ingredienser

4 porsjon

700 g kokte hermetiske maiskorn
1/2 stk rødløk
4 stk stilker av vårløk
1 potte/bunt fersk koriander
1 stk finhakket rød eller grønn chili
1 stk lime saften
1 fedd hvitløk
100 g Cotija ost eller Fetaost
Chili flakes
Salt og pepper

Produkter i oppskriften

Flytende Melange 2 liter flaske
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen…
Les mer
Mills Ekte majones 5 kg pakningsbilde
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy…
Les mer

Kommentarer