Fiskekaker med cornslaw og nypoteter
Enkel
45 min
På jakt etter nytt tilbehør til fiskekaker? Prøv cornslaw! Cornslaw har lenge vært populært til maten i USA, mens vi her i Norge akkurat har begynt å stifte bekjentskap med retten. Cornslaw er laget av nydelig søt mais, blandet med knasende sprø kål og gulrøtter, vendt i frisk yoghurt- og majonesdressing. Cornslaw passer svært godt…
Ingredienser
10 porsjon
2 kg nypoteter
0.5 dl Mills Soyaolje 5 l
1 ss timian
0.5 ss salt
1 hodekål
3 gulrøtter
1 dl yoghurt naturell
0.5 dl Mills Ekte Majones 5 kg
2 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
400 g hermetisk mais
1 kg fiskekaker
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør 4 x 2 ltr
EPDnr 4 670 592
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode s… Les mer
Mills Ekte Majones 5 kg
EPDnr. 2 793 610
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Ekte majones, den klassiske norske majonesen. Det høy… Les mer
Mills Soyaolje 5 l
EPD-nr 648 469
100% vegetabilsk olje til marinade, dressinger, steking, baking og fritering.
Les mer