Friterte kyllingnuggets – Glutenfrie
Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet og smak kompletterer denne retten. Vi har benyttet potetmosflak fra vår Mills Potetmos til panering sammen med jyttemel. Dermed er paneringen glutenfri. Denne retten er perfekt på f.eks fredagsmenyen.
Ingredienser
Lime u0026 srirachamajones
Produkter i oppskriften
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører… Les mer
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote… Les mer
Slik gjør du
1. Kyllingen deles i passende biter og krydres med ½-parten av cayennepepperet i oppskriften og litt salt. Resten av cayennepepperen røres sammen med egg og majones til en røre. Ta potetmosflakes i en bolle. Vend kyllingen i jyttemel. Dypp deretter i egg og majoneblandingen og til slutt i potemosflakes. Friter kyllingen i frityrolje på 170 grader i ca 3-4 minutter.
2. Slik lager du Lime og Sriracha-majonesen; Vask limen godt. Riv skallet av limen og press deretter ut saften. Bland dette i majonesen sammen med Srirachasausen og rør godt. Enkelt, friskt og velsmakende!