Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet og smak kompletterer denne retten. Vi har benyttet potetmosflak fra vår Mills Potetmos til panering sammen med jyttemel. Dermed er paneringen glutenfri. Denne retten er perfekt på f.eks fredagsmenyen.

Ingredienser

8 porsjon

1000 g Benfritt lårkjøtt av kylling
50 g Jyttemel
4 stk Egg
1 ts Cayennepepper
Salt
Pepper

Lime u0026 srirachamajones

1 stk Lime (saft og skall)
10 g Go Tan Srirachasaus

Produkter i oppskriften

Mills Ekte Majones 5×900 g
EPDnr 754 911
Mills ekte majones i sprøytepose er perfekt for deg som smører…
Les mer
Mills Frityrolje 10 liter spann
Mills Frityrolje 10 l
EPDnr 2 793 826 Nye Mills Frityrolje er nå fri for palmeolje. Den nye frityroljen er en 100 % rap… Les mer
Mills Potetmos 750g
Mills Potetmos Vanlig 10×750 g
EPDnr 599 704
Mills Potetmos er ernæringsmessig sett svært lik den kokte pote…
Les mer