Garnityrtips til lun postei
Vi ba alle våre fire kokker komme med sine favorittips til garnityr som passer ekstra godt til postei, og her finner du inspirasjon fra Gunnar. Gunnar, som ofte bruker Vita hjertego’ Ovnsbakt Leverpostei, kom med disse idéene: Lun leverpostei med stekt bacon, byggrynsalat, ristet sopp og agurksalat
Ingredienser
Agurksalat
Frisk timian
Rødbetlake
Produkter i oppskriften
Velsmakende og sunn! Å erstatte mettet fett i kosten med umette… Les mer
Slik gjør du
1. Del opp leverposteien i skiver på ca. 15 g og lun leverposteien i ca. 10 minutter på 150 grader.
2. Agurksalat lages på klassisk måte med en lake av eddik, vann og sukker. Tilsett agurk skjært i løvtynne skiver, og la trekke i 2 timer for god smak.
3. Byggryn bløtlegges natten over, og kokes til de er møre før de avkjøles. Bland inn finhakket rødløk, rødbeter og frisk timian. Smak til med rødbetlake, og litt sukker eller søt balsamicoeddik.
4. Agurksalat anrettes på tallerken med 2 halve rugbrødskiver med Vita hjertego’ margarin. Byggrynsblandingen anrettes rundt agurksalaten sammen med grønn salat. Den lune posteien med stekt bacon og sopp legges på, før det hele toppes med en kvast bladpersille og cherrytomater