
Glutenfritt pitabrød med Quinoasalat, kylling og hummus
Enkel
10 min
Glutenfritt pitabrød med allergenfritt fyll av hummus, kylling og quinoasalat. Med ferdiglaget allergenfri hummus lager du enkelt en deilig lunsjservering som alle kan spise.
Ingredienser
1 porsjon
Glutenfritt pitabrød
Skiver av benfrie kyllinglår
Grønn asparges
Gressløk til pynt
Produkter i oppskriften
Plantego' Hummus Naturell 1 x 2,5kg
EPDnr 5 425 376
Plantego’ Hummus Naturell er en serveringsklar, smaksrik og … Les mer
Plantego’ Hummus Naturell er en serveringsklar, smaksrik og … Les mer
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Varm det glutenfrie pitabrødet et par minutter i ovnen. Ta det ut og del det i to.
2. Fyll Plantego´Hummus i pitabrødet
3. Legg i Plantego´Quinoasalat, to dampede aspargestopper og noen skiver av stekt , benfritt kyllinglår i pitabrødet og topp gjerne med litt mer quinoasalat på toppen
4. Dryss gjerne på litt gressløk eller andre urter som du har
5. Plantego´Hummus er allergenfri siden den er laget uten tahini (sesam). Det er enkelt å tilsette tahini selv om det er ønskelig med en enda mer autentisk smak. Men husk da å merke godt med allergen!

