Indisk Daal med godt brød og Olivero
Enkel
30 min
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som rik på smak og enkel å lage til mange. En skikkelig vegetarisk smaksbombe! Servert med godt brød og Olivero er måltidet enkelt og komplett.
Ingredienser
10 porsjon
300 g Gul løk
75 g Hvitløk
50 g Chili
500 g Søtpotet
875 g Røde linser
5 dl Kokosmelk
75 g Revet, frisk ingefær
5 ts Karri
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Skrell søtpoteten og riv den på et rivjern. Finhakk løk, hvitløk og chili. Fres alt i Olivero til det blir gyllent. Tilsett røde linser, Plantego’ quinoasalat, vann, kokosmelk og karri. La det småkoke i 5 min. Tilsett frisk, revet ingefær, og suppen er klar til servering. Server gryten med godt brød smurt med deilig Olivero.