Karibiske kyllinglår i ovn med mango- og chilimajones
Enkel
45 min
Skap karibisk stemning og la gjestene dine drømme seg bort til tropisk varme, asurblå hav og reggaemusikk med disse jamaicanske kyllinglårene. Sausen lager du på 5 minutter. Serverer du kyllinglårene med Mills mango- og chilimajones og Plantego bygg- og bønnesalat, har du en smakfull og komplett lunsj klar på rekordtid.
Ingredienser
10 porsjon
2 dl Mills Soyaolje 10 l
1.5 stk løk
3 ts chilikrydder
5 stk hvitløksfedd
2 ts eddik
2 ss sukker
2 ts timian
1 ts kanel
0.5 ts kardemomme
0.5 ss paprikapulver
1 ts salt
0.5 ts pepper
10 stk kyllinglår
Til servering
Produkter i oppskriften
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Soyaolje 10 l
EPDnr 681 528
Mills Soyaolje er en 100% vegetabilsk olje til marinade, dressinger, steking, bakin… Les mer