Karrisalat med majones
Enkel
Karrisalat er et fint og fargerikt innslag på buffeten. Prøv den til sildebordet, denne salaten kombinerer godt med sursild og andre lakelagte sildevarianter.
Ingredienser
10 porsjon
2 stk hardkokte egg
80 g creme fraiche
1 stk syrlig eple
0.5 stk rødløk
25 g cornichons
20 g kapers
80 g kokt makaroni
salt
pepper
urter
Produkter i oppskriften
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go… Les mer
Slik gjør du
1. Kok eggene og kjøl dem ned.
2. Bland creme fraiche og Currymajones. Hakk egg, rødløk, eple og Cornichons i små biter og tilsett det i majones/creme fraiche blandingen sammen med kapers og makaroni. Smak til med salt og pepper. Topp med litt urter og noen skiver rødløk.
3. Hakk egg, rødløk, eple og Cornichons i små biter og tilsett det i majones/creme fraiche blandingen sammen med kapers og kokt makaroni.
4. Smak til med salt og pepper. Topp med litt urter og noen skiver rødløk.