Mersmak Lunsjbrød – Italiensk vri med Mills Aioli
Enkel
5 min
Her har vi vært rause med smakene. Foccacia med klassisk italiensk skinke og ost får et ekstra smaksløft av Mills Aioli.
Ingredienser
1 porsjon
foccacia
basilikum
ruccola
tomat
Taleggio ost
Parmaskinke
ristede pinjekjerner
Produkter i oppskriften
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1. Del foccaciaen i to. Smør bunnen med Lohmanders tomatpestosaus. Smør toppen med Mills Aioli Legg i vasket ruccola og noen skiver tomat. Legg på noen skiver Parmaskinke og Taleggio ost Dryss over litt ristede Pinjekjerner Topp det hele med frisk basilikum PS: Vil du bake foccacia selv, finner du en god oppskrift her.