Nøtterose
Klassisk og velsmakende til to-kaffen. Kan lages når du har ekstra tid og fryses. Så tar du bare frem og serverer når det passer best.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
EPDnr 4 673 802
Melange margarin til matlaging. Helt uten allergener og … Les mer
Delfia består av 100 % kokosfett og brukes primært til Delif… Les mer
Slik gjør du
1. Kvern nøttene i en mandelkvern.
2. Rør sammen nøttene, salt og sukkeret i en bolle. Smelt melange og rør det inn sammen med eggehvitene i nøttene. Pass på at alt er jevnt blandet.
3. Fordel nøttemassen i en stor sprøytepose med en stor stjerneformet tipp. Bruk den største tippen. Sprøyt ut små roser ved å holde sprøyteposen rett ned mot bakepapiret, hold tippen ca 0.5 cm over brettet og press ut små roser. Fordel en hasselnøtt i midten av hver rose. Vent en time før de stekes.
4. Stekes på 180 grader varmluft i cirka 10 minutter. Stek kun ett brett av gangen. Avkjøl kakene på rist.
5. Når kakene er helt avkjølte dupper du den nederste delen i litt smeltet sjokolade tilsatt litt delfiafett.
6. Kakene oppbevares i en tett boks i kjøleskap eller i fryseren
Kommentarer