Pasta med svinekjøtt og Mills mango chilimajones
Enkel
20 min
Smakfull og lettvint buffetrett. Enkel å variere på mengdeforhold mellom kjøtt, grønnsaker og pasta, avhengig av hva man har tilgjengelig og av hensyn til hvilket kostøre man opererer etter. Grunnlaget med pasta og mango chilimajones kan kombineres med det meste.
Ingredienser
1 porsjon
Strimlet svinekjøtt
Gulrot
Paprika
Brokkoli
Rødløk
Tørr pasta, f.eks penne eller pastaskruer
Chili
Urter til pynt
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1. Wok strimlet svinekjøtt. Svinekjøttet bør krydres godt før steking.
2. Wok grønnsakene og bland sammen med kjøttet
3. Kok pasta etter anvisning. Sil av vannet og glaser pastaen med Mills Mango Chili majones
4. Kjøtt og grønnsaker blandes med pastaen. Legg gastronormform, pynt med et dryss urter og chili i tynne ringer. Server.