
Peanutcookies
Sprø herlige cookies laget med peanutbutter. Enkelt å ha på lager for å tilby gjesten til en kopp rykende varm og nylaget kaffe.
Ingredienser
4 porsjon
300 g Soft Flora Soft Flora uten melk & soya 2 kg
200 g sukker
200 g brunt sukker
450 g hvetemel
4 g salt
4 g bakepulver
2 egg (100 g)
350 g Mills Peanutbutter Mills Peanutbutter 12 x 350 g
Produkter i oppskriften
Soft Flora uten melk & soya 2 kg
EPDnr 6 119 838
Soft uten melk og soya er spesielt beregnet for de som har i… Les mer
Soft uten melk og soya er spesielt beregnet for de som har i… Les mer
Mills Peanutbutter 12 x 350 g
EPDnr: 4 158 895
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Mills Peanutbutter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtte… Les mer
Slik gjør du
1. Sukker, Soft Flora uten melk & soya og peanutbutter kjøres sammen med en K-spade. Om du ønsker kraftigere smørsmak kan du erstatte Soft Flora med Mills No1 Normalsaltet.
2. Tilsett temperte egg, deretter de tørre ingrediensene som kan med fordel siktes før de tilsettes.
3. Rør sammen på lav hastighet med K-spaden, deigen er ferdig straks den er samlet.
4. Deigen rulles til en pølse og settes på kjøl. Deles opp i passende stykker når den er kald.
5. Stekes på ca 180°C i 10 min avhenger av tykkelsen – tynne skiver ca 8 min. Steketid og lengde avhenger av ovn.
Kommentarer