Plantego’ Bønnesalat med urtebakt laks
Enkel
20 min
En velsmakende og enkel rett som har vært en favoritt på våre temadager i lang tid. Så populær faktisk, at bønnesalaten den opprinnelig ble servert med, ble utgangspunktet vårt for suksessen Plantego’ Bønnesalat
Ingredienser
1 porsjon
Produkter i oppskriften
Plantego' Bønne & Olivensalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 643
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Middelhavssalat med bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven … Les mer
Slik gjør du
1. Skinn- og benfri laksefilet i porsjonsstykker pensles med Flytende Melange. Dryss på mineralsalt og nykvernet pepper. Rull stykkene i finhakkede, friske urter (for eksempel persille, timian, dill, gressløk eller en blanding av disse).
2. Legg laksestykkene på et stekebrett og bak dem i ovn forvarmet til 120°C til fisken er gjennombakt (ca 15 min.).
3. Serveres med Plantego´ Bønnesalat, ferdig rett fra posen.