Plantego’ byggrynsalat med spesiell laksefilet
Vår byggrynsalat passer sammen med det meste, selvsagt også laks. I denne retten er laksefileten tilberedt på lav temperatur i ovn. Det krever litt mer tid, men det gir et ekstra saftig resultat. Kombinert med agurkstrimler og Mills Kjøkkenssjefens remulade blir dette både friskt og smakfullt.
Ingredienser
Laksefilet uten skinn og bein
Salt
Slangeagurk
Produkter i oppskriften
Plantego Byggrynsalat er en smakfull salat basert på bygg… Les mer
Mills Kjøkkensjefens Remulade er en fyldig remulade med syltea… Les mer
Slik gjør du
1. Start med å tilberede laksen. Del den skinn og benfrie laksefileten i passende stykker. Legg dem på et brett sprayet med Melange formfett. Dryss over litt salt og dekk godt til med clingfilm. La stå en time i romtemperatur. Forvarm ovnen på varmluft til 55 grader og bak til den såvidt flaker seg. Tiden kan variere, følg med på laksen.
2. Slangeagurken strimles tynt med en mandolin. Tynne strimler gir en frisk smaksopplevelse. Om du ønsker, kan du smaksette agurken med litt syltelake.
3. Anretning; Dekk bunnen i en gastronorm med PLantego’ Byggrynsalat. Legg på raust med agurkstrimler. Legg på de bakte laksestykkene. Dryss over litt mer agurkstimler. Sprøyt tilslutt på fine rosetter av Mills kjøkkensjefens remulade.