Poke Bowl med laks, quinoa og sriracha-aioli
Poke Bowl dukker stadig opp på menyene rundt omkring. Det er ikke rart, en god Poke bowl har masser av smak og bugner av sunne råvarer. Her har vi basert den på vår Delikat quinoasalat og fersk, marinert laks. Denne retten er lett å lage og lett å variere. Så sett en Poke bowl på…
Ingredienser
Granateplekjerner
Ristede sesamfrø
Cashewnøtter
Marinade til laksen
Srirachamajones
Frisk koriander
Produkter i oppskriften
Mills Srirachamajones. Mills ekte majones smaksatt med sterk… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1. Begynn med å marinere laksen; Del laksen i terninger eller skiver. Bland sammen ingefær, sitronsaft og soyasaus og kjør dette i en blender. Slå marinaden over laksen og la det marinere i 5 min rett før den skal serveres.
2. Kutt mango, avokado, slangeagurk og vårløk i små biter. Rist cashewnøtter i stekepannen til de blir lett gylne.
3. Legg Quinoasalat, mango, avokado, agurk, vårløk pent opp i en porsjonsbolle – lagvis eller ved siden av hverandre. Avslutt med laksen.
4. Pynt: Dryss over edamamebønner, granateplekjerner, ristende cashewnøtter og ristede sesamfrø. Avslutt med litt frisk koriander
5. Smak til Srirachamajonesen med limejuice. Dress Poke bowlen med litt av Srirachamajonesen. Server resten i en skål ved siden av.