
Potetsuppe med trøffelmajones
Ingredienser
4 porsjon
600 g skrelte mandelpoteter
1200 g grønnsakskraft uten salt
3 stk vårløk i skiver
Chilipuré
Salt og pepper
Produkter i oppskriften
Rydbergs Tryffelmayo – 900g
EPDnr 6 471 932
Rydbergs Tryffelmayo er en kremet og rund majones med en luks… Les mer
Rydbergs Tryffelmayo er en kremet og rund majones med en luks… Les mer
Slik gjør du
1. Kok potetene møre i kraften. Pass på at kraften ikke
fordamper for mye.
2. Kjør suppen på stavmikser eller blender
3. tilsett majones mot slutten og kjør suppen helt glatt
4. Smak til suppen med hakket vårløk, litt chili og/eller pepper. Du kan også tilsette vårløken i suppen mens den blendes for å gi en vri på smaken.
5. TIPS: Garnèr gjerne suppen med bønner, linser, kikerter og grønnsaker, og tilsett gjerne lyst kjøtt som kylling eller fisk.
Kommentarer