Salat med kremet sild, poteter og egg
Sild servert med ganske tradisjonelt tilbehør, men på en litt anderledes måte, nærmest som en potetsalat.
Denne kan du servere på tallerken som en forrett eller på buffet som en del av sildeanretningen
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Delikat Kremet Kryddersild 2 x 1200 g
EPDnr 5 542 386
Delikat Kremet kryddersild er en av våre nyere varianter. En… Les mer
Delikat Kremet kryddersild er en av våre nyere varianter. En… Les mer
Slik gjør du
1. Kok potetene og del dem i små biter eller skiver
2. Hardkok egg og del i båter
3. Del syltet rødbete i små terninger
4. Skjær vårløken i skiver
5. Start med å legge opp potetene, deretter silda. Bland lett, så sausen fra silda fordeles jevnt.
6. Dryss over rødbet og vårløk
7. Avslutt med egg og frisk dill
Kommentarer