Steambuns med krydderconfitert svineribbe, peanøttsmør, rødbetsalat og chilimajones
Enkel
På Hotel Norge by Scandic serverer Robert de beste råvarene Vestlandet har å by på kombinert med internasjonale smaker og teknikker. I denne oppskriften på steambuns han har delt med oss er det mye forarbeid, men til gjengjeld kan det lages masse godt ut det. Fungerer fantastisk som festmat i godt selskap!
Ingredienser
1 porsjon
Svineconfit med krydder
100 g brunt sukker
25 g salt
1 stk stjerneanis
2 stk laubærblad
1 ss korianderfrø
1 ts cayennepepper
1 ts nellik
1 ts kanel
1 ss svart pepper
1 side svineribbe uten bein og skinn
Tilbehør
1 stk chili
160 g Mills Ekte Majones 160 g
1 stk agurk
200 g Delikat Rødbetesalat 8 x 200 g
fersk koriander
Steambuns
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones 160 g
EPDnr 4 670 147
Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært… Les mer
Mills Ekte majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært… Les mer
Plantego' Peanøttsmør 350 g
EPDnr 5 333 885
Plantego’ Økologisk Peanøttsmør er laget med naturlige råvar… Les mer
Plantego’ Økologisk Peanøttsmør er laget med naturlige råvar… Les mer
Mills Rapsolje 10 l
EPDnr 1 468 347
Mills Rapsolje er velegnet til all matlaging, og til steking på temperaturer innt… Les mer