Stekt torsk, kamskjell og sjøkreps med grillede grønnsaker
Enkel
5 min
Svein Magnus byr på en enkel, men velsmakende fisk og skalldyrrett basert på lokale, ferske råvarer. I denne oppskriften er det brukt grønnsaker i sesong, så «man tager hvad man haver» i foliepakken på grillen. Sausen er enkel, men Mmmmmmmmmm.
Ingredienser
2 porsjon
12 stk kamskjell fra Frøya
16 stk sjøkreps fra Frøya
800 g torskeloin
600 g assorterte grønnsaker i sesong
Mmmmmmmmsaus
1 ss seterrømme
0.5 stk rød chili, finhakket
3 fedd hvitløk (alt. 1/2 kinesisk hvitløk)
0.5 ts Dijonsennep
Sort pepper etter smak
Til steking
Til steking
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones sjaktel 10x165g
EPD: 2 129 062
Mills majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favorit… Les mer
Mills majones ble lansert i 1951 og ble en umiddelbar favorit… Les mer