Hopp til hovedinnhold
Logo Millsproffpartner
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Konsepter
  • Produktkatalog (pdf)
  • Kontakt oss
  • Om Mills Proff Partner
  • Bildebank
  • Mills Kokkeknepekstern lenke
  • Til Mills AS

Strimlet svinekjøtt med syltet rødløk og karrimajones

Enkel
30 min
0
0

Ingredienser

10 porsjon

9 stk rødløk
9 dl vann
3 dl eddik
6 dl sukker
3 ss Flytende Melange
1 kg strimlet svinekjøtt
3 pk Plantego’ Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
3 ts karri
2 ts salt
3 ts pepper
400 gr hjertesalat
Mills Karrimajones 5 x 900 g

Produkter i oppskriften

Flytende Melange 500 ml
Flytende Melange
EPD: 6 116 503
Med 78% rapsolje kombineres oljens naturlige sunnhet med Mela…
Les mer
Plantego' Bygg- og bønnesalat 1,5 kg pose
Plantego' Bygg- og bønnesalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 726
Smakfullt og fargerikt middags- eller lunsjtilbehør som gjø…
Les mer
Mills Karrimajones 900g
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go…
Les mer

Slik gjør du

1. Slik gjør du: Del rødløk i tynne skiver. Ha vann, eddik og sukker i en kjele. Rør om mens laken koker opp. Ha i rødløken og la alt koke opp på nytt. Avkjøl. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange, og tilsett strimlet svinekjøtt. Stek svinekjøttet til det er gjennomstekt, cirka 4-5 minutter. Ha Plantego Bygg- og bønnesalat, karri, salt og pepper over i stekepannen med svinekjøttet, og fres i 5 minutter. Legg blader av hjertesalat på et stort fat og fyll bladene med kjøttblandingen. Dander med syltet rødløk og topp med Mills Karrimajones

Hva synes du om oppskriften?

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. 
Her finner du vår personvernerklæring.