
Suksesskrem uten laktose
Noen kaller det suksesskrem og andre kaller det gul krem. Kjært barn har mange navn. Det alle er enige om er at det smaker himmelsk! Denne kan du servere også til de som har laktoseintoleranse.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
EPDnr 4 673 802
Melange margarin til matlaging. Helt uten allergener og … Les mer
Slik gjør du
1. Bland eggeplommer, laktosefri fløte, maizenna og sukker i en kjele. Del vaniljestangen på langs, skrap ut frø og tilsett både frø og stang i kjelen. La alt koke på svak varme. Kok videre i 3 minutter mens du rører hele tiden. Si blandingen og ta ut vaniljestangestangen.
2. Tilsett romtemperert Melange uten melk, salt og soya i terninger og rør til alt er smeltet. Rør inn saltet.
3. Hell den gule kremen over i en bolle. Legg plastfolie over. La foilen ligge helt nedpå den varme kremen, da unngår du snerk
4. Når kremen er helt romtemperert settes den i kjøleskapet og lar den stå der i minst 3 timer. Lag den gjerne dagen før.
5. Her finner du oppskriften på en enkel mandelbunn som passer perfekt å toppe med denne kremen
Kommentarer