Susanne Tillers Chili con salomon kan du trygt servere både store og små gjester. Sprø og skrukkete «bønnetroll» på toppen gir ekstra god smak og variasjon i konsistensen.

Ingredienser

40 porsjon

3 stk gul løk
500 g tomatpure
3500 g flådde tomater
3 ss honning
2 ss grønnsaksbuljong
12 dl vann
2 dl melk (kan sløyfes)
500 g mais
500 g paprika
3000 g lakseterninger (fryste)

Krydderblanding

2 ss spisskummen
2 ss malt koriander
2 ss paprikapulver
1 ss oregano
1 ts salt
pepper etter smak

Sprø og skrukkete bønnetroll

1500 g kidneybønner, hermetiske
2 ss honning
1 ts hvitløkspulver
2 ts paprikapulver
salt

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Optimal olje 8 x 495 ml
EPDnr 4 951 596
Vita hjertego’ Optimal er en optimal blanding av raps-, sols…
Les mer